Servicii

Solutii complete de dezvoltare: Traininguri de Vanzari, Comunicare, Marketing si Vanzari, creatie si implementare campanii de marketing si vanzari.

Evenimente

Dorim sa ne aducem contributia la mediul educational, in special cel non-formal, prin trecerea la urmatorul nivel de dezvoltare. Modul in care facem acest lucru este livrand informatii simplu de aplicat in viata reala. Si asta face ca experienta de la cursurile noastre sa genereze efecte concrete, imediat. Pentru a vedea evenimentele disponibile in perioada urmatoare, viziteaza pagina de Evenimente.

Evenimente
Image

Pentru companii

Traininguri personalizate si servicii de consultanta, la sediul clientului. Misiunea noastra este sa ne ascultam clientii, sa invatam despre contextul in care se afla si care sunt nevoile carora trebuie sa ne adresam. Ne pozitionam ca un reper extern, rational, care analizeaza detasat, atat micile detalii cat si imaginea de ansamblu, pentru a ne adresa adecvat oricarei sensibilitati din afacerea ta. Oferim consultanta pentru dezvoltarea si implemetarea strategiilor de vanzari, marketing digital si web design, prin trainerii si partenerii afiliati Via Progressium

Contact
Image

Afaceri sustenabile

Campaniile de CSR (corporate social responsibility) fac parte din misiunea noastra de crea un liant intre Administratia Publica, Mediul de Afaceri si Organizatiile Nonguvernamentale. Ne recunoastem ca parte integrata in societate, ne asumam responsabilitati si ne aducem contributia pentru dezvoltarea acesteia. Orientarea noastra este catre persoanele din medii defavorizate, in special catre tinerii din centrele de plasament sau cu un grad ridicat de saracie. Creem programe de educatie non-formala cu scopul de a-i integra pe piata muncii si pentru a le oferi perspective de evolutie profesionala si personala, dincolo de limitarile impuse de situatia actuala. Sprijinim ONG-urile prin strangeri de fonduri si suport pentru a avea un impact mai mare cu proiectele pe care le deruleaza.

Image