Termeni si Conditii

TERMENI SI CONDITII REGULI DE BAZA
Accesul pe site-ul viaprogressium.com (denumit in continuare site-ul)in vederea inscrierii la evenimente este permis oricarei persoane fizice sau juridice (denumita in continuare Client), care respecta prezentii Termeni si conditii. In vederea finalizarii cu succes a procedurii de cumparare sau de inscriere la evenimente, Clientul isi asuma obligatia de a furniza informatiile care ii sunt solicitate si de a completa toate campurile in mod adecvat, complet, corect si real, asa cum acestea apar specificate in cuprinsul documentului de identitate.
Site-ul poate fi utilizat de catre clienti doar pentru vizionare, comanda, plata, inscriere la evenimente si pentru recomandarea produselor sau serviciile noastre. Site-ul nostru nu poate fi utilizat pentru a se face vreo plata ilegala, frauduloasa, pentru a se posta sau transmite vreun material cu continut defaimator, amenintator, obscen, indecent, instigator si altele asemenea. Ne rezervam dreptul de a nu permite postarea si/sau de a sterge imediat si fara vreo notificare prealabila orice comentariu de pe site care contine un limbaj nepotrivit, erori grave de scriere sau care ar putea sa ne aduca un prejudiciu de imagine si/sau sa ne creeze o stare de disconfort, noua sau clientilor si vizitatorilor.
Nu putem garanta utilizarea discontinua si neintrerupta a site-ului. Este posibil sa intervina erori, defecte, virusi sau alte comportamente daunatoare pe site sau pe servere care sa il faca indisponibil. Vom lua toate masurile pentru a limita si pentru a inlatura asemenea evenimente neplacute in cel mai scurt timp posibil. Nu aveti dreptul sa interveniti in operarea site-ului nostru si nici sa luati vreo masura de interventie asupra echipamentului nostru informatic, indiferent de motiv si indiferent de rezultatul obtinut. Ne rezervam dreptul de a inceta sau restrictiona accesul oricarei persoane la site in orice moment, fara o notificare prealabila si fara raspundere, in cazul in care constatam nerespectarea prezentilor Termeni si conditii sau ineficienta raporturilor dintre parti prin intermediul site-ului. Avem dreptul de a utiliza in scopuri publicitare si nu numai a oricarui comentariu scris de vizitatorii sau membrii inregistrati pe site.
PLASAREA COMENZII
Plasarea comenzii se realizeaza prin completarea datelor din formularul de inscrierei:
CONFIRMAREA COMENZII
In cel mai scurt timp, veti primi un email de confirmare a comenzii. Locul dumneavoastra este rezervat doar dupa plata biletului de participare la eveniment.
PLATA. FACTURARE
Preturile afisate pe site, la fiecare eveniment in parte. In acest moment SC ViaProgressium SRL nu este platitoare de TVA, conform legislatiei in vigoare. Plata se face dupa emiterea facturii, prin virament bancar, in contul mentionat pe factura.
DREPTUL DE RETRAGERE
Clientul beneficiaza de un drept de retragere din contract, prin notificare, cu minim 7 zile inainte de data evenimentului.
RASPUNDEREA CONTRACTUALA
Acceptarea Termenilor si conditiilor site-ului se confirma prin bifarea checkboxului corespunzator din site si/sau prin trimiterea Comenzii si/sau prin efectuarea unei plati online.
Nu ne asumam responsabilitatea pentru daune de orice fel pe care Clientul sau orice alta terta persoana le-ar putea suferi ca rezultat al indeplinirii de catre noi a oricareia dintre obligatiile noastre conform Comenzii si nici pentru daune care ar putea rezulta din utilizarea produselor dupa livrare si cu atat mai putin pentru pierderea acestora.
Nu putem fi tinuti responsabili pentru daune aduse calculatorului dumneavoastra sau virusi care ar putea sa va infecteze calculatorul sau alt echipament ca urmare a accesarii, utilizarii de catre dumneavoastra sau navigarii pe site-ul nostru sau descarcarea de catre dumneavoastra a vreunui continut, informatie, materiale, date, text, imagini, video sau audio de pe site-ul nostru.
Nu suntem responsabili pentru orice prejudiciu, pierdere, revendicare, daune indirecte, incidente sau de consecinta de orice tip, care decurge din sau are in vreun fel legatura cu orice utilizare a site-ului nostru sau a continutului, datelor, materialelor sau informatiilor gasite in acesta, cu orice neindeplinire sau intarziere (inclusiv fara limitare utilizarea sau incapacitatea de a utiliza orice componenta a acestui site pentru achizitionare, revanzare sau plata), sau executarea sau neexecutarea de catre noi sau de catre orice furnizor, chiar daca noi sau furnizorul nostru am fost avizati de posibilitatea de daune aduse acestor parti sau oricarei alte parti.
Aceasta exonerare de raspundere se aplica oricaror daune sau prejudicii cauzate de orice lipsa a performantei, eroare, omisiune, intrerupere, eliminare, defect, intarziere in operare sau transmisie, virus de calculator, defectiune a liniei de comunicare, furt sau distrugere sau acces neautorizat la, modificarea, sau utilizarea inregistrarii, fie pentru incalcarea contractului, comportament daunator, neglijenta, sau in baza oricarei cauze de actiune.
RECLAMATII
Orice nemultumire legata de accesarea, utilizarea, inregistrarea pe site-ul nostru, aspecte legate de inscrierea la evenimente si alte asemenea, ne va fi comunicata direct, fie telefonic, la nr. de telefon 0752 912 587 fie prin email la adresa viaprogressium@viaprogressium.com
Nemultumirea dvs va fi inregistrata si veti primi un raspuns in scris, pe adresa de email mentionata cu ocazia aducerii la cunostinta noastra a nemultumirii dvs, in termen de cel mult 48 ore, raportate la o zi lucratoare.
Clientul declara ca este de acord sa nu faca publice aceste nemultumiri (pe retelele de socializare, media, discutii la petreceri private sau in orice alta modalitate) sub rezerva suportarii daunelor cauzate pentru prejudiciul de imagine adus proprietarului site-ului prin aceste actiuni.
PROPRIETATE INTELECTUALA
Continutul prezentului site, inclusiv, dar fara a se limita la logo, reprezentari stilizate, simboluri, imagini, fotografii, continut texte si altele asemenea, precum si intreg continutul informatiilor cuprinse in materialele de lucru. Este nepermisa copierea, distribuirea, publicarea, modificarea, completarea, utilizarea, expunerea, includerea, legarea, transmiterea, indepartarea insemnelor, fotografiilor, imaginilor, bucatilor de text, afisarea, vinderea, etc, a continutului, datelor, informatiilor, fotografiilor sau altor informatii gasite pe site sau pe platformele/programele la care cumparati accesul prin intermediul site-ului, fara permisiunea expresa acordata in scris de catre Via Progressium SRL. Niciun Client nu dobandeste, prin utilizarea si accesarea site-ului vreun drept sau vreo licenta de utilizare a vreuneia dintre informatiile de pe site sau vreu drept de proprietate intelectuala/industriala asupra produselor si/sau serviciilor comandate de pe site. Niciun client nu are dreptul de a utiliza un dispozitiv automat sau manual pentru a monitoriza materialele disponibile pe site.
PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL
Via Progressium SRL respecta dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date si normele legislatiei GDPR. Scopul pentru care solicitam Clientului furnizarea de date personale: pentru a face posibila confirmarea Comenzii, informarea Clientilor privind stadiul Comenzii, oferirea de raspunsuri la reclamatiile plasate, evaluarea bunurilor si serviciilor oferite, activitati comerciale, de promovare a bunurilor si serviciilor, de marketing, publicitate, de dezvoltare, de cercetare de piata, statistica, monitorizare a vanzarilor si comportamentul Clientilor, administrative, de media si altele asemenea.
Prin acceptarea prezentilor Termeni si conditii, Clientul declara ca este de acord ca datele sale personale sa fie incluse in baza noastra de date si isi da in mod expres acordul ca datele sale personale furnizate sa fie stocate, utilizate si prelucrate nelimitat de catre Via Progressium SRL si colaboratorii/afiliatii sai, dar si sa fie cedate/transferate afiliatilor sai precum si altor entitati din tara sau strainatate, in baza unui angajament de confidentialitate din partea acestora. Pe baza unei cereri scrise catre Via Progressium SRL, la adresa viaprogressium@viaprogressium.com, va puteti exercita in mod gratuit dreptul la o solicitare pe an privind confirmarea faptului ca datele personale sunt sau nu prelucrate. De asemenea, puteti solicita in scris, la aceeasi adresa: rectificarea, actualizarea, blocarea sau setrgerea datelor a carar prelucrare nu este conforma cu dispozitiile legale, transformarea in date anonime a adatelor a caror prelucrare nu este conforma cu dispozitiile legale, notificarea catre tertii carora le-au fost dezvaluite datele, daca aceasta nu este imposibila sau nu presupune un efort disproportionat fata de interesul legitim care ar putea fi lezat. Informatiile privind datele cu caracter personal ale clientului pot fi transmise catre Parchet, Politie, instantele de judecata si altor organe abilitate ale Statului, in baza solicitarii acestora si in limitele prevazute de lege.
NEWSLETTERE
Cu ocazia plasarii unei comenzi, Clientul are posibilitatea de a-si manifesta acordul cu privire la primirea de Newslettere. Newsletterul reprezinta un mijloc de informare periodic, exclusiv electronic (e-mail, SMS) asupra produselor, serviciilor, evenimentelor, promotiilor, etc. dintr-o anumita perioada, fara niciun angajament din partea proprietarului cu referire la informatiile continute de acesta. Clientul isi poate retrage acest acord oricand, fara nicio obligatie, prin accesarea butonului Dezactivare din partea de jos a fiecarui Newsletter primit.
FORTA MAJORA
Nici una dintre partile contractante nu raspunde de neexecutarea la termen sau/si de executarea in mod necorespunzator - total sau partial - a oricarei obligatii care ii revine in baza prezentului contract, daca neexecutarea sau executarea necorespunzatoare a obligatiei respective a fost cauzata de forta majora, asa cum este definita de lege, din motive independente de parti. Partea care invoca forta majora este obligata sa notifice celeilalte parti, in termen de 5(cinci) zile, producerea evenimentului si sa ia toate masurile posibile in vederea limitarii consecintelor lui.
LEGEA APLICABILA
Contractul va fi guvernat si interpretat in conformitate cu legea romana. Orice neintelege intervenita intre proprietarul site-ului si Client in legatura cu raporturile decurgand din utilizarea site-ului urmeaza sa fie rezolvate pe cale amiabila, iar in caz de esec, sa fie supuse instantelor competente material din Cluj-Napoca.
DISPOZITII FINALE
Acest site este detinut de catre Via Progressium SRL, care va ofera dreptul de a accesa si utiliza site-ul sub rezerva acceptarii de catre dumneavoastra a acestor Termeni si conditii. Accesand si utilizand site-ul va oferit automat si neechivoc acordul pentru respectarea Termenilor si conditiilor de pe site. Via Progressium SRL are dreptul de a modifica Termenii si conditiile oricand, fara o notificare prealabila, postand varianta actualizata pe site, iar Clientul are obligatia de a citi Termenii si conditiile ori de cate ori acceseaza site-ul. Clientul are obligatia de a respecta intocmai Termenii si conditiile de pe site si nu poate pretinde si nu se poate apara cu necunoasterea Termenilor si conditiilor de pe site, valabili la data accesarii, utilizarii si/sau plasarii unei comenzi pe site ori in cazul inscrierii la un eveniment. Promotiile oferite de catre Via Progressium care sunt anuntate pe site. Promotiile isi incep valabilitatea in momentul activarii acestora pe site si isi inceteaza valabilitatea din momentul inactivarii acestora pe site. Promotiile nu se cumuleaza intre ele sau cu alte reduceri si sunt valabile numai in limita stocului, daca pe site nu se specifica altfel. Disponibilitatea unui produs in stoc, fie ca face parte dintr-o promotie sau nu, este anuntata prin email dupa plasarea comenzii de catre Client. Prezentii Termeni si conditii se completeaza cu aspecte/prevederi speciale cuprinse la descrierea produselor/evenimentelor disponibile pe site. In cazul in care intervin contradictii intre prezentii Termeni si conditii si prevederile speciale mai sus amintite, au prioritate de aplicare prevederile speciale.